Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen:

Gezichtsbehandeling 50 min.

– Oppervlakte reiniging, voorbehandeling op de peeling, peeling wordt aangebracht en eraf gescrubd, bepaalde onzuiverheden worden verwijderd om de huid weer te laten kalmeren krijgt een heerlijke klassieke gezichtsmassage om tot rust te komen en tot slot krijgt u een verzorgend masker & een verzorgende dag of nacht crème.

Gezichtsbehandeling 80min.

– Oppervlakte reiniging, voorbehandeling op de peeling, om de huid wat op te warmen en de poriën te openen krijgt u een vapozone op uw gelaat gericht als volgt de peeling wordt aangebracht en eraf gescrubd, de wenkbrauwen worden even bijgewerkt naar wens, en alle onzuiverheden worden verwijderd en om de huid weer te laten kalmeren krijgt een heerlijke klassieke gezichtsmassage om tot rust te komen en tot slot krijgt u een verzorgend masker & een verzorgende dag of nacht crème.

 

Gezichtsbehandeling voor onzuiverheden (uitermate geschikt voor mannen)

– Milk + Lotion reiniging, scrub reiniging, dieptereiniging, vapozone, onzuiverheden verwijderen + mila’s (gerstekorrels) & een kalmerende crème.

Extra opties tijdens gezichtsbehandeling:

Goldenrose make- up :

Dit merk is niet in de winkel te koop, is van zeer goede kwaliteit, hypo-allergeen, niet getest op dieren, zit in een luxe verpakking en is ook nog eens goed betaalbaar. Golden-Rose, het exclusieve make-up merk voor de moderne vrouw van vandaag!

– Dagmake-up

– Feestmake-up