Gelnagels


Gelnagels:

Magnetic biedt de klanten eindeloze mogelijkheden in gel. Met Magnetic heb je de vrijheid om zelf te kiezen en te combineren. Bedenk de nagels die je wilt maken en wij geven je de mogelijkheden.
Wat de conditie van de natuurlijke nagels ook is, je kunt de benodigde flexibiliteit van je gel zelf bepalen.

De geavanceerde structuur van de Magnetic gels met oligomeren gecombineerd met uitgebalanceerde plasticizers, zorgen voor duurzame nagels.
Zelfs zonder primer is de hechting superieur. De gecontroleerde photo-initiatie zorgt voor een evenwichtig uithardingsproces onder UV-licht en voorkomt verkleuring of hittereacties op het nagelbed.

De Magnetic gels hebben de internationale standaard gezet. Door constante evaluatie en tests door de beste nagelstylisten laat Magnetic de formules voortdurend aanpassen aan de veranderde behoeftes van de markt.

Gellak / Gel Polish:

Met een houdbaarheid en stevige kwaliteit is Quida Gellak Color een absolute aanrader, zo duurzaam als gel, zo gemakkelijk als nagellak.
De Quida gellak is zowel geschikt voor de natuurlijke nagels als kunstnagels.  Voor een uitermate aantrekkelijke prijs!
Prachtige nagels die minstens 2-4 weken mooi blijven, afhankelijk van de gezondheid en flexibiliteit van de natuurlijke nagel.